Descriere - Ce stim si ce nu stim despre cafea
- Lucrarea de fata prezinta pe intelesul tuturor, cele mai importante aspecte privind originea, aria de raspandire si cultura
arborelui de cafea, inclusiv recoltarea si prelucarea fructelor sale (pana la obtinerea boabelor de cafea verde).
- De asemenea, sunt prezentate elemente privind compozitia chimica, valuarea nutritiva si energetica a cafelei, cat si metodele tehnologice cele mai
moderne, folosite pe plan modial la procesarea cafelei crude sub forma de cafea prijita, macinata ambalata.
- In final, autorul prezinta cateva reguli de baza care trebuie respectate la prepararea unui cafele de buna calitate, precum si gama variata de retele moderne privind pregatirea acestei bauturi miraculoase.
Cititi... si savurati!!!
Ilustratii: Alb - negru
Nr.pagini 91
Cartea "Ce stim si ce nu stim despre cafea ". face parte din
categoria carti >>
- - a catalogului LibrariaRomana.ro.
Cartea este scrisa de catre Mandita, Dumitru si a fost publicata la Editura TEHNICA
Pentru orice solicitare apelati
departamentul Suport Clienti LibrariaRomana.ro, de luni pana vineri in intervalul 9-18.
LibrariaRomana.ro intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.